Bedekker WebTv Hungary

 

A Bedekker WebTv Hungary internetes televízió alapító főszerkesztője Frank Ildikó, munkatársa Erős Péter rendező-operatőr H.S.C.

alapítás éve:  © 2012.

A Bedekker WebTv Hungary leírásának műpédányát az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület 2014. január 9-én 140109001T azonosító szám alatt műjegyzékébe felvette.

Vissza a “Tartalomjegyzék” oldalra: Megnézem

Az oldal fejlesztés alatt!

Sopron városfallal körülvett központjában sok történelmi és építészeti értéket képviselő templom, középület és palota csábít sétára. Mindeközben múzeumok kincsei gazdagítják a látnivalók sorát. Nyugat felől idáig érnek az Alpok nyúlványai, míg a másik oldalon a természetvédelmi kincseket rejtő Fertő tó emeli értékét. Sopron környéke az ország egyik történelmi borvidéke, itt terem a messze földön híres Kékfrankos. Érdemes végigsétálni a fallal körülvett párhuzamos utcákon, hogy meg-megálljunk a legszebb polgári házakat és palotákat szemlélni. Utunk végállomása a Fő tér, ahol a város jelképe, a Tűztorony fogadja a látogatót. A Fő tér látnivalói többek között: a Kecske templom, a Stornó és a Fabricius házakban látogatható múzeumok.

Utazási információk,

később