Bedekker WebTv Hungary

 

A Bedekker WebTv Hungary internetes televízió alapító főszerkesztője Frank Ildikó, munkatársa Erős Péter rendező-operatőr H.S.C.

alapítás éve:  © 2012.

A Bedekker WebTv Hungary leírásának műpédányát az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület 2014. január 9-én 140109001T azonosító szám alatt műjegyzékébe felvette.

Vissza a “Tartalomjegyzék” oldalra: Megnézem

Észak-Dunántúl, az oldal fejlesztés alatt!

Sopron városfallal körülvett központjában sok történelmi és építészeti értéket képviselő templom, középület és palota csábít sétára. Mindeközben múzeumok kincsei gazdagítják a látnivalók sorát. Nyugat felől idáig érnek az Alpok nyúlványai, míg a másik oldalon a természetvédelmi kincseket rejtő Fertő tó emeli értékét. Sopron környéke az ország egyik történelmi borvidéke, itt terem a messze földön híres Kékfrankos. Érdemes végigsétálni a fallal körülvett párhuzamos utcákon, hogy meg-megálljunk a legszebb polgári házakat és palotákat szemlélni. Utunk végállomása a Fő tér, ahol a város jelképe, a Tűztorony fogadja a látogatót. A Fő tér látnivalói többek között: a Kecske templom, a Stornó és a Fabricius házakban látogatható múzeumok.

Utazási információk,

később

Sopron Plusz videók, az oldal tartalma:

Soproni séta, Stornó ház, Fabricius ház, Kecske templom, Liszt nyomában, Fertő-tó, Fertőrákosi kőfejtő,

Páneurópai Piknik Emlékpark, Fertődi kastély, Nagycenki kastély, Múzeum vasút, Madárles, Uszoda és fürdők,

Kerékpár túrák, Kenu túra, Bobpálya, Tenisz, Lovaglás, Kalandpark, Petőfi Színház, Barlangszínház, Pinceszínház, Borkóstoló, Harrer Csokoládéműhely Megnézem!

Ajánlott szálloda Sopronban a Pannonia Med Hotel

Érdekel!

Cák és a híres Pincesor

Szöveg hamarosan!

Sümeg városa

Szöveg hamarosan!

Sümegi vár

Szöveg hamarosan!

Sümeg, Afrikárium

Szöveg hamarosan!

Nemeshany, Vízimalom

Szöveg hamarosan!