Bedekker WebTv Hungary

 

A Bedekker WebTv Hungary internetes televízió alapító főszerkesztője Frank Ildikó, munkatársa Erős Péter rendező-operatőr H.S.C.

alapítás éve:  © 2012.

A Bedekker WebTv Hungary leírásának műpédányát az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület 2014. január 9-én 140109001T azonosító szám alatt műjegyzékébe felvette.

Vissza a “Tartalomjegyzék” oldalra: Megnézem

Alföld, az  oldal fejlesztés alatt!

Hajós és a Pincefalu nagyközség, nemzetiségi település, Bács-Kiskun megye  híressége. 1715-ben élte meg élete nagy változását. Ekkor Németországból telepítették be az őslakosokat. A napjainkban itt élők a tizedik generációhoz tartoznak. A hajósiak  messze földön híres szőlő és bortermelő szakemberek.  A hajósi pincék a II. világháborút követően siralmas képet mutattak. Felújításuk a hatvanas évek végén kezdődött. 1982-től jelleggel szervezik meg az Orbán-napi  borünnepet. Aki megnézi ezt az ízelítőnek szánt összeállítást, azt remélem mihamarabb személyes kalandozásra is invitálja Hajós és a Pincefalu.   Köszönöm a Hajós Tv egykori  vezetőjének és munkatársainak, valamint Umenhoffer Pálnak és Geiger Ferencnek  a baráti  együttműködést.

Utazási információk,

később

Szöveg hamarosan!

Szöveg hamarosan!

Duna-Tisza köze