Bedekker WebTv Hungary

Tisztelt Látogatónk!

A következőkben a  Bedekker WebTv Hungary “TeleVilág” című oldalán található tartalomból böngészhet.  Ott alfabetikus sorrendben egy - egy országról, vagy egy ország idegenforgalmilag híres városáról, tájegységéről talál rövid videós beszámolókat, melyekhez  tájékoztató útleírásokat csatoltunk.  Több oldalon megtalálja Online Útikönyvünket is!  

A WebTv oldalait a legkorszerűbb 16:9-es képarányú HD monitorra és okos televízióra  terveztük. Megtekintési “példa” videó:

 

Oldalaink tartalmának gazdagításán, új utazási célok bemutatásán, a szövegek  lektorálásán folyamatosan dolgozunk.

A gépelési hibákért, azok kijavításáig szíves elnézésüket kérjük!

 

A Bedekker WebTv Hungary számára forgatott filmjeinknél igyekeztünk egy általános utazás körülményeihez igazítottan elkészíteni a felvételeket. Soha nem kerestünk olyan szokatlan gépállásokat, ahonnan az egyszerű vándor számára megtekinthetetlen az, amit bemutatni szándékoztunk. Egy - egy országban, országrészben, városban és településen annyi időt töltöttünk, melyet egy  rutinos utazásszervező utasai számára tervezne. Így soha  nem volt módunk és lehetőségünk  kivárni olyan időjárási pillanatokat se, mely körülmények az adott térségre és évszakra nem jellemzőek. Tehát bemutatásra kerülő anyagaink  nem idegenforgalmi prospektusok, hanem dokumentatív bemutatása mindannak, amire számíthat az, aki filmjeink segítségével tervezi meg következő kalandozását.

A Bedekker WebTv Hungary internetes televízió, alapítás éve:  © 2012.

A Bedekker WebTv Hungary leírásának műpédányát az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület 2014. január 9-én 140109001T azonosító szám alatt műjegyzékébe felvette.

Vissza a “Tartalomjegyzék” oldalra: Megnézem

All rights reserved!