Bedekker WebTv Hungary

 

A Telegram Magazinonkól

Egy, a webtelevízió megjelenéséhez alkalmazkodó, filmenként hagyományosan szerkesztett, az adott oldalon áttekinthető tördelésű, megjenésű televíziós riportműsor. A negyedénekénti kiadás bevezetőjében tartalmi ismertető, a visszatérően alkalmazott rovatcímek alatt, önálló egységként a megszokott keretben nézhető meg a film. A keret egyik oldalán rövid tertelmi ismertető, míg a másikon a Ki kicsoda keretben a megszólaló főszereplő rövid életrajzi ismertetője olvasható. Az alábbiakban összefoglaló tartalomjegyzék segíti a tájékozódást. Az “Érdekel”  szóra kattintva érhető el a keresett tartalom.

        A negyedik  szám  tartalmából:   

Úticél-  Bécs, Csák Mátéval

SzemSzögek - Dr. Gellai Imrével

Úticél - Hajós, filmrészlet

Érdekes történetek -  tájkép ecsettel, kamerával

Emlékek - egy film igaz története  2. rész


I. évfolyam 4. szám  Érdekel

A  harmadik szám tartalmából:

Érdekes történetek:

28 nap alatt a Föld körül

Emlékek -  A Danubius története

Emlékek - Festő szemmel

Emlékek - Egy cikk nyomán

Emlékek - egy film igaz története 1.


I. évfolyam 3. szám  Érdekel

A második szám tartalmából:

Érdekes történetek: Az Antarktisz

Úticél: Gyula

Emlékek: A kaszinók világa

Érdekes történetek -Benyovszky és Madagaszkár

Érdekes történetek - A Garda tónál


I. évfolyam 2. szám  Érdekel

Az első szám tartalmából:

Felhők felett - A Budapest Airport

Célravezető - Az útikönyvek titkai

Autós praktikák - Magyar Autóklub

Érdekes történetek - Peru

Érdekes történetek - Művész szemmelI. évfolyam 1. szám  Érdekel

A Bedekker WebTv Hungary internetes televízió alapító főszerkesztője Frank Ildikó, munkatársa Erős Péter rendező-operatőr H.S.C.

alapítás éve:  © 2012.

A Bedekker WebTv Hungary leírásának műpédányát az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület 2014. január 9-én 140109001T azonosító szám alatt műjegyzékébe felvette.

Vissza a “Tartalomjegyzék” oldalra: Megnézem

 

Fedezzük fel – Görögországot  Halkidiki titkai Érdekel

Halkidiki félsziget csak az első pillanatra tűnik olyan átlagos tengerparti üdülési ajánlatnak. Aki nézője lesz ennek a filmünknek, meggyőződhet arról, hogy ebben az esetben másról van szó. A fantasztikusan zöld tájon, a kéklő tengeren kívül annyi érdekességet rejt ez a térség, hogy felfedezésére egy hét talán nem is elég. Halkidiki kicsiben kínálja mindazt amit a turista görög földön megtapasztalni szeretne.

Görögország

Fedezzük fel – Görögországot

Barátom Aris Érdekel

Aristidis Kanelis e film forgatásakor szállodatulajdonos,  jó nevű turisztikai szakember, a helyi adóhivatal vezetője. Később a térség szeretettel megválasztott polgármestere. És nekem, mint a film alkotójának és „barátjának” engedett bepillantást egy nagyon elfoglalt, ám minden pillanatában letagadhatatlanul temperamentumos görög ember hétköznapjaiba.


Fedezzük fel – Görögoszágot

Kassandra nyáron Érdekel

A Halkidiki félszigeten kalandozó, filmsorozatunk alkotóinak bázisa Kassandra, a már említett félsziget egyik további nyúlvány szigete. A co – producer, Aristidis Kanelis jóvoltából volt mód lencsevégre kapni mindazon érdekességeket, melyek turisták tízezreit vonzzák ide évről évre vissza. Aki velünk tart, részese lehet egy fantasztikus görög nyár minden említésre méltó pillanatának.

Fedezzük fel – Görögországot

Egy igazi bazi nagy… Érdekel

A meghívás váratlanul érkezett, első pillantásra egy szokványos görög lakodalomra szólt. Csak a helyszínen, a közép görögországi Evia szigetén derült az ki, hogy egy igazán különleges eseményre kapott belépést a stáb és a kamera. Egy igazi bazi nagy lagzira, ahol a felső tízezerhez tartozó gazdagok ünnepelték a jegyespár, mi fogalmaink szerinti esküvőjét. Azt már említeni sem érdemes, hogy egy ilyen éjszakán  a hívatlan kamera jelenléte nemkívánatos dolognak számít ezen körökben.

Fedezzük fel – Görögországot

Egy igazi bazi nagy… Érdekel

A meghívás váratlanul érkezett, első pillantásra egy szokványos görög lakodalomra szólt. Csak a helyszínen, a közép görögországi Evia szigetén derült az ki, hogy egy igazán különleges eseményre kapott belépést a stáb és a kamera. Egy igazi bazi nagy lagzira, ahol a felső tízezerhez tartozó gazdagok ünnepelték a jegyespár, mi fogalmaink szerinti esküvőjét. Azt már említeni sem érdemes, hogy egy ilyen éjszakán  a hívatlan kamera jelenléte nemkívánatos dolognak számít ezen körökben.

Tunézia

Tunézia ma

Érdekel

Szöveg hamarosan

Dél-Afrika ma

Érdekel

Szöveg hamarosan

Dél-Afrika

Fedezzük fel az Adriát I.

Mesélő városok Érdekel

A film készítője egy egykoron működött piac - első utazási iroda  vezető munkatársaként négy éven keresztül nagyon sok időt töltött a horvát tengerparton. Az állandóan készenlétben nála lévő kamera a legoptimálisabb időjárási és fényviszonyok mellett tudta megörökíteni a mesélő városokat Rovinjtól Dubrovnikig.

Horvátország

Fedezzük fel az Adriát II.

Megvédett természet Érdekel

A filmsorozat  második része Horvátország ismert és kevésbé ismert tájaira kalauzolja el nézőit. A Plitvicei tavak, a Krka vízesés látványában sok magyar utazó gyönyörködhetett már napjainkig. Talán ez nem mondható el Vis szigetéről és a Kornati nemzeti parkról. Most együtt fedezhetjük fel ezeket is.

Fedezzük fel Montenegrót I.

Érdekel

Az Adria hozzánk közeli partján fekvő terület egykoron Jugoszlávia része volt. Ma önálló ország, mely az idelátogató turistákat vendégszeretettel és fantasztikus gazdag programkínálattal fogadja. A forgatócsoport itt eltöltött hetének videó naplója ez a film, melynek folytatásán ez évben dolgozik a stúdió, hiszen Montenegróban még igencsak van felfedezni való.

Fedezzül fel Szlovéniát

Később!

Aki velünk tart e szomszédos, igencsak baráti országban tett virtuális kalandozásunkon, azt igyekszünk meggyőzni arról, hogy Szlovénia mára felzárkózott az élenjáró turisztikai célpontok közé. Tavasztól télig csodálkozott rá a kamera az emberi léptékű kis ország parányi tengerpartjára, eget ostromló hegycsúcsaira, és a programjainkat gazdagító sokszínű kínálatra.


Szlovénia

Svédország

Fedezzük fel Svédországot

Érdekel

Svédországot felfedezni nem olcsó mulatság. A film alkotóinak sietett segítségére egy sok szállal Magyarországhoz kötődő festőművész Bo Cronqvist, hogy megszervezte ezt a különlegességnek számító utazást. A célpont ma Öland szigete, mely oly sok érdekességet kínál az idelátogatóknak, hogy tavasztól késő őszig ki is tehetik a teltház táblát. Aki velünk tart ezen utazáson az Bo szemszögéből fedezheti fel Svédország kicsiny de fontos darabkáját.

Túraautók, autós túrák

Elkészült, beillesztés később

Görögország

Csehország

Fedezzük fel Csehországot

Érdekel

Az ország hazánkban dolgozó turisztikai képviseletének meghívására volt módja a film készítőinek bebarangolni Csehország legvonzóbb tájait és városait. A túra Prágában kezdődött és a másik világhírű városban, Ceski Krumlovban ért véget. És hogy mindeközben szó essék a vendégváró kastélyokról, várakról, no meg pilseni sörről is.


Észak-Itália

Elkészült, beillesztés később

Észak-Itália

Szentendre

Honfoglalók Szentendrén

Elkészült, megosztás később

A romantika városa: Szentendre

Elkészült, megosztás később

Sopron

A hűség városa: Sopron

Hegdüs Géza szövegkönyve alapján

Érdekel

Évszakok - hangulatok: Szentendre

Szöveg hamarosan Érdekel

Honfoglalók Sopronban

A Pannon Med Hotel hiteles története Érdekel